замовляй футболку

Jul 23, 2011

На мережах усіх WCDMA операторів запущено HSPA

Згідно заяви Global mobile Suppliers Association, оператори дуже швидко розвивають HSPA+ мережі, включаючи Dual Cell HSPA+ (DC-HSPA+), на даний момент запущено у комерційну експлуатацію 39 DC-HSPA+ мереж, що на 70% більше, аніж три місяці тому. Не менш як 26 DC-HSPA+ мереж зараз будуються чи заплановані.

DC-HSPA+ системи комбінують модуляцію 64QAM та дві несучі (2×5 MHz = 10 MHz), що подвоює швидкість передачі інформації. Така можливість з'явилась у специфікаціях 3GPP Release 8, і забезпечує теоретичну швидкість у каналі до абонента 42 Mbps. Для каналу від абонента використовується модуляція 16QAM, що забезпечує швидкість до 11.5 Mbps, а у майбутньому ця швидкість буде збільшена до 23 Mbps.


Зараз у світі налічується 410 комерційних HSPA мереж, і GSA запевняє, що усі WCDMA (3G) у світі уже імплементували і запустили високошвидкісну передачу даних HSPA (High Speed Packet Access) на своїх мережах. З першого комерційного запуску у лютому 2009 року, HSPA+ (HSPA Evolved) стала строімко розвиватись, підтвердили інтерес до технології 193 оператори у 83 країнах, з яких 136 мережі у 69 уже знаходяться у комерційні експлуатації, що означає що кожен третій 3G/HSPA-оператор запустив чи планує запустити HSPA+.

Серед HSPA операторів є 89 мережі із піковою швидкістю 21Mbps, 8 із 28Mbps та 39 мереж DC-HSPA+ з піковою швидкістю 42Mbps. Декілька операторів запланували імплементацію рішень, що дозволять досягати пікової швидкості 84Mbps. За прогнозами GSA до кінця року у світі налічуватиметься не менше 170 HSPA+ мереж.

2 comments:

  1. Nice post,
    If you have any issue related QuickBooks Online Login Problem then you can click here to know the steps to Resolve QuickBooks Online Login Problem instantly in shortest time.

    ReplyDelete
  2. Gambling | Movies, Shows, Events | FilmfileEurope
    Gambling in general is not allowed at 망고사이트 casinos 사설토토 중독 샤오미 in Las Vegas, Nevada. This 바카라 필승법 guide does not guarantee you a safe, legal gambling resort. 도박 365 If you 토토 왕뚜껑

    ReplyDelete