замовляй футболку

Oct 28, 2009

ZTE MF100 - найкращий вибір для нерегулярних користувачів мобільного ШПД

Незважаючи на зниження цін на модеми від ЗАТ «УРС» (ТМ Beeline) та ЗАТ «УМЗ» (ТМ МТС-Україна), я вважаю що модем ZTE MF100 із комплекту «Київстар. Мобільний Інтернет» і далі залишився «найкращою покупкою» для користувачів яким мобільний інтернет потрібен лише періодично.

Отже що нам пропонує Beeline? GSM-модем (GPRS/EDGE) ZTE MZ31 за 99 гривень, але з додатковими умовами, якими є авансовий платіж у 300 гривень (які необхідно витратити протягом 3 місяців), а отже за комплект користувач віддасть 399 гривень.

МТС пропонує* GSM-модем (GPRS/EDGE) Huawei EG162 лише за 1 гривню, але за умови підписання додаткової угоди на 12 місяців, протягом яких абонент буде сплачувти абонплату у розмірі 75 гривень у місяць (із ПДВ, без ПФ), а отже загальна сумма витрат буде складати ~968 гривень (зауважу також, що за цю сумму абонент отримає доступ у інтернет із лімітом у гігбайт трафіку у місяць протягом року).

Обидва тарифи можуть бути цікавими для абонентів, і обидва мають право на життя, у випадку вибору тарифу, до якого вони прив’язані - є чудовим вибором. Але якщо вам потрібен модем для нерегулярного користування, лише час від часу - розлочений ZTE MF100 із комплекту «Київстар. Мобільний Інтернет» ціною у 199 гривень без будь-яких зобов’язань і обов’язкових платежів - найкращий вибір. Також позитимвом є те, що MF100 уміє працювати і у UMTS**-мережах. Так сказити Editor's choice!

*Мушу також сказати, що окрім GPRS/EDGE модемів МТС-Україна пропонує і модеми стандарту CDMA-2000, але їхнє існування я тут опускаю.

**модем ZTE MF100 уміє працювати у мережах GSM (GPRS/EDGE) 850/900/1800/1900MHz та UMTS (HSDPA) 850/1900/2100 МГц, згідно із інформацією «МобiDik»

PS: дуже цікаво, чи є песпективи зв'язку IMT-2000/UMTS на 900МГц в Україні?

UPD: оскільки зараз в Україні практично зникли у продажу набори «Київстар. Мобільний Інтернет» із модемом ZTE MF100, а натомість з'явились із Huawei E1550, то я розширюю "вибір редакції" і на цю модель, оскільки принципових переваг у однією моделлю над іншою немає. Ну і розлочується Huawei E1550 так само ;)

UPD-2: у полку "найкращих виборів" прибуло, оскільки МТС-Україна розпочала продаж модемів ZTE MF100 та Huawei E1550 красивого темно-вишневого кольору по 198 гривень без додаткових зобов'язань ;) Про Huawei E1550 поки не знаю, а от ZTE MF100 розлочується ;)

UPD-3: і у Київстарі і у МТС вартість модему збільшили до 299 гривень, при підписанні контракту і ДУ є прийнятні ціни на модеми від ОГО!Мобільний, тому стаття втратила актуальність - слідкуйте за актуальними цінами, і користуйтесь ними при виборі.

UPD-4: Київстар знизив ціну на набір «Київстар. Мобільний Інтернет» до 199 гривень, що знову робить такий набір найкращою покупкою.

UPD-5: На мою думку найкращим вибором є Huawei E1550 із набору «Київстар. Мобільний Інтернет» за 199 гривень, оскільки його можна використовувати і як шлюз VoIP-to-GSM.

7 comments:

  1. Я хочу собі той найкращий варіант - зірковий :)!

    ReplyDelete
  2. Вопрос в томм, где чичас найти в киевстаре мф100? в Харькове просто так это не получаетсо ;(

    ReplyDelete
  3. KiM, на жаль підказати місце купівлі ZTE MF100 у Харкові не можу, шукайте у фірмових магазинах-салонах Київстар та диллерів. Поряд зі мною є 4 магазини, де продають ZTE MF622 та ZTE MF100, але вони лочені під іншого оператора і коштують дорожче, а до найближчого диллерського магазину Київстару кілька тисяч км.

    ReplyDelete
  4. KiM, у зв'язку із тим, що модеми MF100 майже зникли із роздрібних мереж пропоную звернути увагу на нову жертву - Huawei E1550, який нещодавно почали продавати у наборах «Київстар. Мобільний Інтернет» за 199 гривень ;) Вони розлочуються ;)

    ReplyDelete
  5. Для нерегулярного використання придбав дружині модем ZTE MF100 із комплекту «Київстар. Мобільний Інтернет», а до нього SIM-картку Utel U'try. Правда поки користуюсь сам ;)

    ReplyDelete
  6. сам использую ZTE MF100 от Киевстара (кстати их же и инетом) поэтому пока не спешу на разлочку. Приятный факт тот - что купил я его всего за 150 грн. Тайна покупки такова: знакомый купил себе, но потом понял что ему не нужно поэтому по-быстрому сплавил его мне *довольно смотрит на девайс*
    кстати, скока не зайду в центральный офис КС в Черновцах - кто-то набор покупает)))
    ЗЫ: кому нужно - можно еще глянуть в обычных магазинах с компьютерными девайсами - у нас перепродажа идет полным ходом)))

    ReplyDelete
  7. You can do it from the confines of liked ones} space or wherever is most handy for you. As nicely as creating thought-provoking online slot video games that achieve large success globally, BTG is 1xbet korea the inventor of the Megaways™ slots recreation mechanic. Megaways™, a tiered, linked, progressive jackpot prize system, changed the complete market with 117,649 methods to win. It is now licensed to giant quantity of|numerous|a lot of} recreation builders worldwide. With its steady pioneering ideas and confirmed observe document with the world’s largest operators, BTG is a world iGaming trade leader.

    ReplyDelete